Nu har vi fått en operations tid...

Ja jag kunde inte hålla mig idag utan ringde strömsholm och hörde efter lite fint om allt kommit fram som de skulle från både mig och vetten.
Å de hade de ju så klart! Öjvind hade ju sms.a att allt var faxat så ibland får man vara lite dum.
Då tyckte hon de var lika bra att boka tiden när jag ändå var på tråden!
Precis som jag tänkt mig!! ;)
Å vi får samma vet dagen före, De blir han som kommer utföra operationen dagen efter oxå. Han heter Lennart Sjöström. Han har en väldigt massa erfarenhet och är specialist på området så jag kommer få lämna killen i goda händer förhoppningsvis!!
Vi fick en annorlunda inskrivnings tid måste jag säga, 17.30 ska vi infinna oss där. Skönt ändå när man har så pass långt att åka. Vi skulle få all info på posten samt info om boende. Dagen efter, alltså operations dagen fick man inte direkt någon tid, de berodde ju på akutfall och så men i regel skedde de på förmiddagen. Så nu är de bara vänta...

Har även pratat med mitt försäkringsbolag idag, dels för att kolla så försäkringen täcker samt släktrisk perioden samt hur mycket som återstod. Lika bra att kolla de innan så jag inte står som ett fån när vi ska betala...

Nu ska jag pusta ut och dricka kaffe sen igår, sen blir de till att ta tag i dagens bekymmer...

Måste ju bara berätta att länsstyrelsen tydligen besiktat rådjur och plats enligt vad som sägs... ingen varg som dödat och släpat iväg de, tydligen ska de vara hund! Ja ja jag säger då de, sen har hunden dragit iväg över myren och försvunnit... vem saknar en hund med enorma tassar??! Ca 9,5 x 12-13 cm... Är jag förvånad?? Nej nej nej, i Bollnäs har dom ju så enormt stora rävar att en ensam räv tagit rådjur där... Så mycke kan hända på landet, kanske även är en räv som dödat den illigalt dödade vargen dom hitta i helgen oxå då?? Så nu kan dom lägga ner den utredningen oxå då, eller hur? ;)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Bara hoppas de går bra med lillkillen nu ra.Att han blir helt bra.

2011-02-10 @ 16:51:52
Postat av: mamma

Va bra att det gick så fort. kram

2011-02-10 @ 20:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0