Lastad och klar, Masken o Vide...



Börjar med att hälsa Xacamo och jossan välkommen till gården, hoppas att de kommer trivas. Lena och han fann varandra snabbt och kliar varandra över trådarna och myser! De har bara gått lugnt till väga än så länge.

I övrigt idag blir de nog en hästdag igen, alla 3 stora ska ut på tur som de låter. Wilma ska rida Tepee nå tag så har jag tur får någon liten oxå komma ut ur hagen en vända.
Foder, Ja idag prövar vi hämta en bal och sätter ut åt Tepee och Lena, sen hoppas vi den håller. Har 2 torrbalar i stallet igen som ska lyftas upp på skullen.
I dag e de dessutom första morgonen sen 21 augusti som jag fixar ute djuren på morgon ;-) Tomas fick så lov att fixa Nikolaj nu i morse, vore ju synd om han missar morgon göra med sonen jämt :)
Jag tyckte då de var skönt att börja dagen ute!! De har jag saknat enormt....

Annat som händer då?
De mesta bara rullar ju på, bvc koll blir de ju lite nå och då och Nikolaj växer sakta men säkert.
Han är farligt stark säger dom där, samt att han verkar tidig i sin utveckling.
I måndags hade gossen en riktig skit dag ju, skrek i 10 timmar, men tisdag och onsdag var 2 fantastiska dagar och jag hoppades på en vändning då. Till å med så vi tänkte titta på bonde söker fru när de var tyst en kväll. Ja men då var de inställt pga idol ;-(
Torsdag kväll var krämporna tillbaka, de blev till att ta en tur med bilen. Tur i oturen vi har bedrövligt dåliga vägar här, för de hjälper bra mot onda magar!!
Igår fredag var de en lugn kväll igen som tur var, bara skrika och gråta som en normal bäbis på eftermiddagen. Sov mest hela kvällen och i natt har vi varit vaken 3 timmar då iställe... vilken dygnsrytm!! Han somna till slut 05.30 och 7.15 var han klar vaken igen ;-)

Till veckan blir de ett besök på specialist mödravården i Falun, man blev alltid kallad dit när man haft en traumatisk förlossning, så vist känns de lika bra att ta den chansen att få åka dit. För nog inser vi hur nära ögat allt var och hur liten marginalen är mellan liv och död...
Är ju väldigt tacksam att allt fungerar så pass smidigt som de gör när de är leva eller dö de gäller...
Vet faktiskt inte om jag känt sådan trygghet och tillit på något sjukhus förr...
Ska även passa på att åka till Borlänge och citygross har jag tänkt mig, blir väl spännande att ta med Nikolaj till affären för första gången. Ska man ha med vagn eller sätta bilstolen i kundvagn bara tro?? Sover bättre i en vagn kanske...

Kommentarer
Postat av: Linda E

Vad e det för häst då? en stor så långt fattade jag.Undrar om du ska få handla åt mig på CityGross, behöver ett pessoabett så det är inge stort.

Måste ju hämta lapparna från Madde oxå, dom har jag totalt glömt bort=o/ .Kanske behöver den ena snart..

Kram

2011-10-01 @ 22:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0