Izor på röntgen....

Ja oturen vad de gäller Bullmastiff håller i sig för mig :-(
Hälta till och från flera månader med typ 4-6 veckor mellan gjorde att vi till slut hamna på röntgen.
Izor har en rörelse störning i sin högra armbåge, vad de beror på syns inte riktigt på röntgen heller då själva lederna och skelettet ser bra ut. Dock ser man ju bara framifrån och inte ini leden.
De är ju bara höger fram han haltat på så ja har varit rädd för ocd måste jag erkänna!
När ja tänker efter så såg ja redan andra dygnet att han halta till, men tänkte inte så mycket på de då utan mer nu. Sen dröjde de flera veckor. Mellan han var 4 och 5 månader var han någon gång kom de mer smygande. Halt de 3-5 första stegen efter vila, inget annars.. Mest syns de efter att han gått, lek ute tål han bättre, och just när han rör sig syns inget. Men om han gått, behöver bara vara korta sträckor så syns de direkt efter vila, precis som vid ocd.
Men enligt röntgen nu ser man ingen ocd, vad som syns är spår av benhinneinflammation på vänster Ben som han aldrig haltat på, samt inflammation i höger armbåge. Dock inte jätte troligt att han ska få en rörelse störning av de men... Han har iaf fått antiinflammatorisk medicin nu så får vi se vad som händer sen, men svårt att veta om de hjälper då han ska äta de i 20 dagar och 20 haltfria dagar har han ju utan medicin oxå, för motionen han ska ha under dessa dagar är motion han klarar utan att halta oxå...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0