har ja tur så kommer denna....

förhoppningsvis att fungera och en hage till får uppvärmt vatten.
Matilda och ja drog till Bergby på söndagen med transporten och sen vidare till Gävle och biltema och jula, just pga att ja tänkte bygga egen vattenbalja som är eluppvärmd!
på granngården kostar de ju 2700 + kabel och en sån köpte ja i fjol, men eftersom de är många hagar med hästar behövs fler så ja tänkte prova ett billigare alternativ och se. funkar de kanske de blir fler.
denna baja kostar ungefär 550 kr med allt + resan då förstås... men som sagt funkar de så är de ett prisvärt alternativ. ska försöka få ut den i kväll och se, blir Tepee och fåren som får den då de är omöjligt för fåren att nå i den balja Tepee annars har på vintern, å hink bredvid är inte de bästa, så nu håller vi tummen att denna funkar!



har ju sålt av massa saker nu igen, bla en sele, sadelgjord, träns, visningsgrimma m.m så för de pengarna valde ja att köpa en till vagn istället. de var den vi hämta i bergby, ca 3 cm till godo när den väl var lastad! ibland har man flyt...






gick även med i julas kundklubb vilket gav halva priset på bilklädseln vi ville ha till Toyotan, så den blev billigare den än 2 glödlampor med skymningssensor!
de blev inte just nå handlat, bara de ja skulle ha, skönt de med ibland å bara ta de man ska ha och slippa titta på allt, ja okej då, på biltema kommer man direkt in i hästavdelningen och där skulle ja ju inte ha något egentligen men de blev reflex och bandage som behövs vid ex hovböld och sånt och saltstenshållare som ja aldrig sett så stabila någon gång, så de gick 100 kr extra där ;-)
räkmacka på citygross är ju nästan ett måste när man väl haren sån butik till hands, å Matilda tog en korv med mos och dricka för 25 kr och de tycker ja är toppen pris!
jo ett hovstöd fick de oxå bli, 69 kr och de kan spara min rygg väldigt så de får ja se som en investering till mig själv helt enkelt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0