stor städning av husvagn

Medan golven torkar passar ja på att dra ihop någon rad...
Skönt att få ordning husvagnen, dock tog ja in allt och tvätta i höstas och nu ligger de i en garderob inne som ja packat för alla saker som ja packat i lådor, samt att de står en divan soffa i vägen och en jävla massa annat.
De rummet ser verkligen ut som ett förråd nu.

Eftersom ja verkligen börjar ge upp de tilltänkta huset nu fick Tomas fingrarna ur och ringde ägaren och prata, men tiden rinner iväg och samtalet gjorde nog egentligen varken till eller från förutom att priset är de hon och ja prata om första gången då ja tacka ja till huset.
Vi får jätte gärna börja på där nu om vi inte kan vänta så hon men de vägrar vi ju så klart utan att ha skrivit papper...
Brunn är äntligen hittad!
Ute på åkern i markhöjd, inte undra på den inte gick hitta när de sagt den var på ett annat ställe...
De var en 3 kammare iaf, dock med cement rör från huset och ingen reningsbädd, så vete katten om man gräver helt nytt och i med en plats iaf när man ändå måste byta ut från huset fram till brunn, eller om man ska fortsätta använda cementbrunnen??
Toa har fortfarande inget golv trots att ja pratat med försäkringen 2 gånger nu och de lovat lägga igen de, börjar likna värsta amatörbygget de där ju, sist ja hörde skulle försäkringsgubben dit och kolla men vet inte om han gjort de än..
Aja, den som lever får se.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0