hälsningetur...

Blev de igår...
Åkte till forsa och köpte en säng till Nikolaj. Hans spjälsäng braka botten på och vi laga den lite snabbt men de börjar ändå bli dax för en riktig säng.
De blev en ur mammut serien med sängbord, så nu ligger han i den första natten, utan sån där bräda som skydd, bara hoppas de går bra.

Resan kunde ju ha börjat bättre, värsta hagel skuren på e4.an med en otäck singelolycka som följd, såg dock ut som föraren klarat sig, men 2 bärgare och ambulans och en krockad bil ser otäckt ut! Tur de där räcket finns som bromsar upp bra.
Snö fanns de massor av och de var som att köra i en vägg nästan för man såg inget.

Vi tog vägen över Ljusdal och kolla på en jätte transport! Vilken dröm, å inga väggar som kan ruttna på den heller, allt som ja önskar på en transport har den, å de skulle utan bekymmer gå att köra 3 rundbalar i den då lastytan är över 4 m! Alltså längre invändigt än hela totala av de ja har.
Men....
Saaben och mitt körkort får inte dra den :-(
Toyotan får ja dra den med, men den tänkte ja sälja för att finansiera köpet, samt byta in Värmlandsvagnen och då har de gått +/-0 ungefär...
Tänk om pengar växte på träd!!
Ja skulle lekande lätt kunna köra 4 shettisar samtidigt i den.
Frontlastning, åka bakåt och dubbla skötdörrar och dörrar bakom hästarna är mina önskemål, att de dessutom var 2 fönster, taklucka, stora dubbla lysen invändigt ser ja som bonus!
Absolut bästa var att den var shettisanpassad med bomhöjd.
Ja ja man kan inte få allt man vill ha, men surt att de inte skulle kosta mig just många korvören att få en sån vagn!
Men Toyotan är ju för övrigt på verkstaden och de räknar med att behålla den runt 5 veckor!!
Nu känner ja att de bästa vore att den blev inlöst helt enkelt...

Sen blev de ett studiebesök och kolla in lite shettisar och shettisprat så klart. Alltid kul.

Sen for vi hemöver, åkte över Färila och där blev de en liten fika paus, som ja lika gärna kunnat hoppa över för mackan var då blähä riktigt och glad ja slapp magsjuka! Tack för sällskapet Keeley :-)

Idag när jag åkte från byn kom ett lodjur och gick från min hage, över vägen och in i skogen, men han hann ställa upp sig fint på vägen och titta på oss först. Tur för den att ja inte hann fram....
Ont i öronen fick han förmodligen så hoppas den håller sig från oss nu, funkar ju inget vidare om de ska plocka katter från gården :-(

Så inget händer med huset vi tänkt köpa heller, ingen snickrar igen toan, ingen lagfart kommer och folk tycker vi är knäpp som vill köpa ett renoveringsobjekt, men vi är ju som vi är och inte som vi borde så vi vill ändå ha de, dock börjar tiden ticka och skulle något annat dyka upp är vi öppen för förslag....

Vill du prova AloeVera?
Kontakta mig! De finns till både in och utsida, mjukgörande, klåstillande, vitaminer, till husdjur, smink, hud och hår, viktminskning, rengöringsmedel och mycket annat smått och gott!




Kommentarer
Postat av: Keeley

Det var lite spännande med vädret :D Snövägg! Men väl värt det.

Svar: Ja de blev en mysig tripp :-)
Jennie

2014-03-21 @ 08:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0