skit piller!

Jo jag känner igen biverkningarna sen sist.... Mår som ett As av medicin, en halv timme efter man svalt skiten smyger de sig på! Yr och snurrig, klen och halv skakig, å spyn i halsen!! Så känner jag mig ca 1 dygn, sen lättar de, men si då ska jag stoppa i mig mer :-( När man mår så bra som gravid ska man stoppa i sig massa skit och må piss... Iaf så har Izor fått träffa brudarna och gått en liten promenad med dom, lte svårt att bara gå för mig nu då de blir kraftiga sammandragningar även denna gång, bättre att gå och lulla i sitt eget tempo med lös hund och barn som man kan stanna och visa en massa på vägen nu. De blev en hööks beställning idag, jag slog på och köpte en stövelknekt för 49 kr, har länge buda på en sån på tradera men alltid blivit överbjuden då jag är för snål ;-) men nu ska jag ha en då strumporna blir så skitig av all lera man får på sig när stövlarna ska av!
Lena, Nikolaj och Izor, synd på bild kvaliteten...
Tandläkare Forsberg undersöker tandlossning.... Hästarna, Bianca skiter ner sig varje dag, får spola mellanåt, vet ej om de är att hon inte vant sig vid fodret än eller av mängden. Hon var lika i fjol höst. Får mag&tarm så e hon bra men så fort jag prövar hoppa över så är hon lös, eller lös och lös, de runt omkring är som vatten men de är kulor ändå. Dusty har fångbekymmer vänster fram igen :-( fått medicin hon oxå nu ikväll. Se om dom 2 helt enkelt får flytta ut och få banta lite. Båda är tjock och rund neg äter nog lite mer än de bör göra. Annars verkar övriga ute djur vara ok. Nu när hästarna får så pass mycket mat så är de inte jätte panik att äta när näten fylls på. Första tanken när de inte äter är ju att de är sjuk! Men de ser pigga och Lortiga ut ;-) Sen hämtar dom någon tugga ibland och går iväg en sväng igen. Ikväll var de Flinga, örly, ädla och Dusty som inte var så sugen, de verka hellre vilja ha Xacamos träd som han fick, men husse lova Lill flocken skulle få eget i morgon.
Hur ska man kunna sova med dessa snarkare till sängkamrater man har?? Izor går de liksom peka på eller snurra på med husse är fan tung och tipsar i ryggläge hela tiden! Pröva sparka han i golv kanske? ;-) Nu blev de ett väldigt dötråkigt och ointressant inlägg, men de blev ett iaf....

mvc besök

Bäbis mår bra!
Gav barnmorskan en rejäl spark när hon kom med apparaten och skulle lyssna....
Men oj vilken spark utbrast hon ;-)

Värre med moran som fortsätter sjunka i värden...
Mår ju prima, hur kan de komma sig.
Med sånt här blodvärde och så låga depåer bör jag vara trött! Väldigt trött!
Men är nöjd att sova en par tre timmar per natt jag, å vila på dagtid är omöjligt...
Ryggläge och koppla av går ju, men sova går inte!
Ska verkligen skärpa mig med piller nu och se om de åtminstone inte blir sämre då, sjunker de för mycket är de väl bara nytt blod som gäller antar jag...

Nu har jag varit ute och fixat så även Lenas nät hänger fritt, hoppas de håller henne sysselsatt någon timme till...
Även mucka, packa foder och bytt vatten överallt. Inte mig emot dessa grader då de går fylla vatten med slang.
Blir väl tyngre och tyngre jag med och de är drygt 400 l vatten att bära varje dag och ca 70-80 kg foder om degen att bära + mucka så de blir en del, kanske inte undra på de är sammandragningar även denna gång...
Var på jobbet idag, sökte ledigt till 1 september 2014 en gång. Hoppas så klart att allt går vägen och att de blir som planerat.
Roligt att träffa Birgit och Åsa framför allt, dom saknar jag!

Nu ska jag ut och börja göra kväller med djuren, kaninerna är klar. Izor har vari ute nästan 1,5 timme med mig så nu sover han med... Får väcka han och kissa kväll med han de sista jag gör innan ute görat är klart.

regn och blåst...

Ja vilken natt...
En del bekymmer bör ha följt med vinden i natt, å tur är väl de!

Idag blir de mvc besök, mitt andra med mitt andra barn...
Har bara vari och skrivet in mig i v 20 eller 21 eller vad de nu var.
Se hur mina prover är denna gång, sist verka de vara ur usla så jag äter, eller rättare sagt ska äta piller...

Izor ser och hör spöken hela dagarna nu, rätt som de är så är de livsfarliga saker överallt, saker som han aldrig förr sett och lagt märke till fast dom funnits där..
Tur dessa perioder går över ganska snart.
Nikolaj och Izor är bästa kompisar, ibland vet jag ej om barnet beter sig som hund eller om hunden är mänsklig, men kul har dom! Huvudsak de...

Nu blir de rygg läge på kökssoffan ett skuv....ordspråk...Låt spelet börja, eller fortsätta....
Nu är jag med, Nu spelar vi i samma serie!!

Som mormor alltid sa, de bästa hästarna kommer på slutet.....

Den som gräver en grav åt andra faller ofta själv där i...
Å hur var de nu då, vad var de bibeln sa om girighet??!skulle skriva, men är stum...nu är de värsta på plats...

Grövsta på plats, skönt!!
Hoppas jag hinner få upp skydd på takstolparna oxå så fort de går.
Huvudsak de bärande skyddas, resten är lämpligare att laga å fixa...
Dock måste de nog beställas mer plåt då några skador är större än vad jag kan täcka med de material jag har hemma :-( skit oxå!!

Övrigt som händer och sker?
Ja inte mycket mer än familjen och djuren som hinns med faktiskt, umgänge är tyvärr ganska minimalt nu för tiden. Gissar de är lika hos de flesta, men tur man vet vilka man har nära ändå :-)
När man är tråkig och inte festar och super på helgerna gäller de att hitta på annat, onlinepizza har blivit vårat nya helg nöje :-) otroligt lämpligt med mat hemkörd till dörren, som dessutom är varm/het! 40 kr för tjänsten hemkörning är de helt klart värt!!

Hästarna, ja tänk om snön kom, dels för deras fötter, sen är de ju inte kul att ha mycket eller nästan hel vita hästar nu!! I bland funderar jag på att minska ner lite, Tomas tycker de räcker med 2 hästar, men si de får han nog glömma! Men några mindre, för snart e ju familjen större, kommer bli ännu mindre tid.
År inte lätt att hitta någon som hjälper heller med de små, en par gånger verkar de "seriösa" komma, å hur kul är de att hjälpa till och lära upp nya hela tiden helt i onödan känns de som....
Men samtidigt, ska jag göra mig av med mina bästa vänner, mina energiknippen och min glädje bara för att de är en kort period i livet man har dåligt med tid??
Nja, känns inte rätt de heller.....
Kanske låna ut någon/några?! Ja så här funderar jag fram å tillbaka mest hela tiden....
Vi får väl se hur de löser sig med allt...

så här ska de bli...

Nu börjar de synas hur de ska bli när de blir klart.
Gick över förväntan att pilla ihop galleret faktiskt, bara 2 väggar kvar. Men fattas virke nu, huvudsak denna vägg blev klar innan den rasa ihop vilket har kunna ske när som Hellst egentligen då bärande regeln endast höll ihop någon cm ;-)

jag borde skämmas...

Vilken usel bloggerska jag blivit!! 100 saker minst att skriva om, lusten och tiden vill inte bara infinna sig :-(

Familjen kommer att utökas, lika bra jag skriver de. Sist valde jag att inget skriva på min blogg, nu gör jag de, helt upp till mig.
Nya familjemedlemmen är beräknad 4 mars, men är beställd till februari så vi får väl se vem som får rätt denna gång.


Alla verkar inte vara så road/glad att att familjen ska utökas, flera spydiga kommentarer och sura miner från flera håll, men jag säger då bara de att lev ert eget liv på ert eget vis för jag lägger mig inte i hur ni gör!!
Att vi sen vänta länge med att berätta även nu är oxå upp till oss, v 24 fick folk veta nu.
Nog om vår familje lycka :-)

Just nu pågår renovering av ny stallet, blir nog bra när de är klart. Blir helt plåtklädda överdelar på väggarna, samt galler som jag sagt att de aldrig ska upp, men nu blir de så iaf.
Dyrt blir de men snyggt och förmodligen hållbart iaf!!
Som de är där inne nu är de nästan skadligt för hästar att vara där, de är så pass ätet att nästan alla skruvar och spikar i mellan väggarna sticker ut, samt att de är stora hål i väggen där de kan komma in en hov ex om någon rullar. Största skadan är ju 40x15 cm ungefär :-(
De som är klar nu är överdelarna där inget galler ska upp, de kommer bli piller att få ihop galler men de ska nog gå... Lika bra att gå ut och fortsätta tror jag.. äta först kanske....

RSS 2.0