11 Juni 2008

Ja då var snart 3 kvällar avklarad, har gått bra, man kommer in sig fort igen. Dystert väder har de varit snart en vecka.. Men de är ganska bra ändå så jag får nåt gjort om dagarna. Vet inte om jag skulle klara av att jobba när de är så varmt.
Passar på att lägga in en fin bild från woxnan....



I morgon är jag ledig, måste försöka att fixa avmaskningsmedel till mammor och föl då, typiskt att allt ska ha recept nu för tiden!!


Huset en fin kväll...


Stallet...


Flinga med bestämda steg...


Jenka & Örly inne i boxen..

I går var de sånt åskväder så telefon masten slogs ut, har fått ringt och felanmält i dag å så vips så var de fixat, tur de för jag är så beroende av min telefon så jag får nå fel om de inte fungerar :) använder ju den till så mycke..

ÄNTLIGEN så kom deklarationen idag, har kolla den men måste säga att de är svårt att fatta sig på allt som står angående jordbruket.  Var bättre förr då de bara var den förenklade. Men tur nog sköter andra (lrf) pappren åt en så man får ju lita på att dom gjort sitt jobb och att allt e som de ska. Huvudsak jag slipper betala skatt så är jag glad, å skit kul att få tillbaka är de ju förstås...

Nu ska de bli en kaffetår här...



Kommentarer
Postat av: Marie

Jag tackade nej till att servera på resturang renen :) så typiskt att jag va tvungen att säga nej. hade det varit för en vecka sedan så hade jag tagit det direkt! Men så fick jag ju på kundtjänst..

2008-06-13 @ 09:36:02
URL: http://marieivarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0