Händer mycket nu...

Mina fina pojkar växer så de knakar, iaf den minsta växer i rasande fart!

På gården har grävningen äntligen blivit klar, har ja veta de skulle bli så "förstört" har de fått vänta med de vill i höst, för nu har jätte mycket bete blivit förstört! De har låtit på alla att de använder så små skopor så de blir inte nå mycket spår efter dom... Men men, ser så ut. Iaf så har Tomas harvat igen de nu så bara vänta på att de ska växa.


Eftersom de inte blir nå mer kaniner här på gården så fick Tomas även lasta på alla kanin burar och köra i väg dom på Kasan, ena dubbel buren var så stor att de knappt gick köra den i skopan ens, men nu är den borta och de blev mycket plats över där vi kommer ploga upp till vintern nu då slangarna ligger nergrävda där vi brukar ploga.
Även skullen är lite tömd på gammal Hö som inte är ätbar längre. Finns lite mer men av bättre kvalitet så de får bli strö av de....

Vagnen har inte kommit hem än heller, blev för dyrt att ordna privat skjuts av den så de får bli hali som får transportera den när dom har vägarna förbi Jönköping. Men bara hoppas de blir snart :-D för nu är ja sugen att åka.


Stall Älmeskullen hade heldag i lördags med städ och puts, mat och fika. Mysigt att träffas och hjälpas åt och prata häst. Planerar lite löshoppning och dylikt framöver.

Nytt golv har de äntligen blivit i stallet oxå!

Nu lite nya bilder....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0