Bianca 15 juni -13

Löshoppnings lördag!

Örly 15 juni -13

Första gången han löshoppar!
Så kul!!

mammor på semester...

Ja Dillba och Jenka ska fungera röjsåg/gräsklippare hos Anna några dagar nu. Jenka har fallit ur i överlinjen så bra hon kommer ifrån Ädla ett tag så de blir slut diat. Dock inte smal så men de räcker nu....

sugen man blir...

... Att renovera stallet...
Super snyggt enligt mig!! Å de där blir de nog någon gång i framtiden... Färgen alltså....

sommar....


Nu ska ni få se vad jag menat...

Nu har min blogg varit låst länge på grund av att någon verkar missbruka sidan och typ kolla x antal gånger per dag, enligt mig sjukt mycket då...
Detta är en sammanfattning av mina besökare och sidvisning per dag de senaste 30 dagarna. Så de syns mycket väl vilken dag ja låst upp, man kan ju även se att besökarna inte ökat med många men sidvisningarna ökat massa!
Så välkommen tillbaka du psykfall som är så väldigt intresserad av mitt liv och ska ha koll på mig dygnet runt...
Måste ja ha min blogg låst eller ska ja börja skriva mindre privata saker här nu? Ja man får nog fundera...

äntligen hemma!

Vagnen alltså... Kom till Alfta idag så blåste ner och hämta den.

Gamla Tepee har halta några dagar nu och först trodde ja de var fodergallor på grund av betet, men de blev tyvärr värre och värre och igår var han riktigt halt så då förstod ja att de var en böld på gång. Så idag var Martin hit och öppna den. En djup en bak i trakten. Hade till och med spruckit ut i ballen när ja tog in han.
Självklart var den djup så nu är Tepee gipsad och står på box, tur smärtan lättar när den brister....

Lite nytt åt pojkarna har de blivit. Nikolaj har fått en bättre sulky för hemma bruk.

Å eftersom Alexander växer i rasande fart har de blivit en ny bilstol till honom, å han sitter som en kung i den, en Britax Freeway, dock en äldre stol men de ska ju gå använda dom i 10 år så de är nog ingen fara.


Å idag hitta ja en till Britax stol fast en Two way stol och de var samma säljare så då slog vi till på den oxå!

Lite sliten i klädseln den men pris därefter oxå...

På onsdag är de tänkt att Izor ska börja hundkurs! Återstår att se om han klara de eller om han blir halt. Har förklara för ledarna där nere hur läget är med han och ska få prova en gång och se innan ja bestämmer mig och betalar. Känns dumt att betala 700 kr om man bara kan vara med en gång. Men tanken är att de ska gå bra och killen få lite socialt hyfs och sen ställas för första gången i Alfta!


så vackert....


låsaupp...

Ja jag tror ja låser upp min blogg snart igen...
Börjar någon missbruka så är de ju bara låsa igen!

Så vad vill ni läsa om på min blogg??
Djur?
Barn?
Annat?
Vad har ni tröttnat på?

Har sagt de förut, min blogg och ja skriver vad ja vill, ofta stör ja folk med mina åsikter men ja står för vad ja skriver, men ansvarar inte för hur du uppfattar de!
Men ja vill gärna veta :-D
Annat?

strålande väder!

Ja nu ska man inte gnälla på värmen, bara att klä av sig och leta skugga! Igår kväll blev de grillat i husvagnen.
Idag har vi bland annat kört Bianca....
Hon är så otroligt pigg och framåt hon...
Alexander har motionerat i sitt gym med hundbevakning...
(Izor är grymt lik Apotin på detta kort!)

Annars är de mest byta hage hit och dit med shettisflock och nordis tanter, de förstnämnda fick beta till frukost idag för första gången och ska ut på grönt någon timme till strax.
Nya värme systemet är på plats, fungerar som de verkar men vet väl bättre när de blir kallt ute hur de funkar då. Fick gnälla på dom lite oxå då ett element satt drygt 7 cm för mycket åt ett håll, så de fick de vackert flytta. Man vill väl ha dom under fönstren och inte halvt bredvid. Orsaken som dom sa var för att väggen var målad så och de ville dölja färgen bakom! Å de godtog ja ju så klart inte!! De är även en rätt rejäl skada på fronten på pumpen som de åtgärdat med att måla över med grått på en annars vit front, inte vidare snyggt på en pump för nästan 60 tusen kronor :-(
Att de sen blev som de blev med grävningen är inte mycket att säga om för tjälen rår man ju inte på, men nog hade ja önskat att de blev mindre "skada" där de varit allt. Nu ska de betalas oxå, 153000 kr fattigare blir banken då ;-)

Här har vi en som gillar lillebrors mössa iaf,

RSS 2.0