Sonen 1 år idag...

Grattis älskade Nikolaj på 1-års dagen!!

första jobbhelgen avklarad...

Kväll, kväll, dag, ja så såg min jobb helg ut. FY för att jobba till 21.45, sen hem och fixa djuren, äta och försöka varva ner för att sen inte kunna somna och så ska man upp, fodra och släppa på bete, göra sig klar och infinna sig på jobbet 7.30 igen. Dessutom har Nikolaj vakna halv 1 och 20 över 5. Å om pappan kunde ta nattskiftet en sån här helg ;-)
Tur de inte är ofta de Är så här iaf.
Nu har jag 7 arbetspass kvar till långledigt, räknar ner och blickar framåt!!
Vi kommer gå en mysig höst till mötes tror jag...
Lustigt att jag som hatar hösten säger så, men även om hösten i sig är tråkig har jag så mysig omgivning så jag ser fram emot tända lysen, å att få vara hemma där jag trivs som bäst är toppen!

NU ska jag ut, sitter med blöta fötter och byxor och orkar inte byta till torrt då de ändå skulle vara lika blött innan ja kommer in igen.
SÅ ut och gör sista passet nu kvinna, du ska bada och lägga dig innan 1 så du orkar med en spännande måndag...

uppdatera mera...

Ja de är ju nå som skulle behövas, men de går fortfarande inte få in kort sen de blev nytt från telefon!!
Riktigt störande!!
Går de på något vis komma tillbaka till gamla sidan så hjälp mig dit!
För ett inlägg blir mer spännande med bilder ju, jag har ju tänkt visa vad ädla och Ärnst växer och blir stora, visa fina bilder från Singö osv, men tyvärr går de ju inte.
De brukar ju kunna vara stök när de är nytt, men nu har de gått lång tid och inget bättre har de ju blive....

Så ni får vara utan bilder tills vidare, dock lär de inte bli samma inlevelse i inläggen ;-)
Men tror ni hänger me och läser ändå...


pass på gång...

Ja idag kom Helene och rita av och chip-märkte Ärnst och ädla. Gick bra de fast de inte är jätte hanterade, men hon kan ju sin sak hon! Örly och flinga fick oxå varsitt chip, blev aldrig av när de var små, skulle fixa de vid ett senare tillfälle då jag tyckte de var för små att sticka då, nu 4 år senare var de på tiden att de blev gjort!! SÅ nu har alla mina uppfödningar chip och pass eller pass på gång iaf. DE andra är ju äldre än kravet så de får gå utan ett tag till, så länge de inte tävlar är de lugnt. Nu sover Nikolaj och jag har ringt och kolla upp över föräldrar dagar, jag kan vara hemma längre än jag trott så de är bara fylla i en ledighets ansökan till :-) härligt!! Eller så skulle jag jobba en par månader och vara ledig efter de? Jag har några månader på mig att fundera som tur är, dock blir de till att skjuta upp dagisplatsen iaf... HÖ fixat, ska mucka ur stallet eftersom mammor och föl stått inne i natt, lite annat som ska fixas oxå samt att jag ska leta fram lite grejjer som ska användas till veckan... Blir en spännande vecka den som kommer, börjar direkt på måndag och händer nå varje dag... Nikolaj blir ju stora pojken när han fyller 1 med allt de Nu innebär, kalas och paket blir nog spännande!!

jag är sjuk...

Feber och klen samt ont i hela kroppen! Hoppas Nikolaj klarar sig.. Men typiskt de ska bli när Tomas börja jobba... Jag är hund sugen!! Extremt hundsugen!! DE är en väldig god vän i vått och tort, finns alltid med när man e sjuk ex... Men husse i huset tycker annat. Han var ju egentligen emot Atlas oxå av den enkla anledningen att han trodde inte jag skulle klara av att mista en hund till så nära inpå Apotin, dock trodde han nog inte att Atlas skulle ryckas i från oss så tidigt!! Men bullen har ju i regel väldigt kort livslängd så de var väl de han tänkte främst på...

33 år på nacken...

Ja idag blev de kalas, jag fyllde 33 år. Trevlig dag med fina paket och trevligt att träffa familjen! Fick nyttiga saker, inkl pengar som jag gjorde av med direkt då jag köpte solceller till husvagn, så nu ska vi inte vara beroende av el hela tiden. Vist, de var en liten panel men räcker för lyse och radio och sånt smått iaf :-)

Semester resan blev otroligt fantastisk för oss alla. Bilresan gick över förväntan, Singö camping var vackert, dock -för toa! annars helt underbar. PÅ Facebook finns kort då de fortfarande inte går ladda upp från telefon.
Blev en tur med Ekerölinjen, där var de väl vid buffen som Nikolaj tröttna, annars skötte han sig galant. Men varmt och trött och dubbla dukar på bordet gjorde honom till en ryckande snurrig Åma ungefär ;-)
Övriga restaurang besök gick som smort som tur var.
Väddö är vackert, förbannat vackert...
Jag kan rekommendera en resa dit för er som vill koppla av, men kör försiktigt då vägarna är både smal och krokig och på vissa ställen stod husen nästan med gaveln i gatan!

Å nästan helt mygg och knottfritt är väl nästan lika fantastiskt som havet...


RSS 2.0