14 Juli 2008

Ja hur kul var de i morse när kl ringde och veta att man hade över 14 timmar på jobbet att göra då??
Inge vidare alls faktiskt..
Tur nog flöt allt på med djuren i morse, till å med Örly följde vackert med ut i hagen utan att springa runt som ett yrväder. Kan hända han inte riktigt vaknat till då han fick komma ut 2 timmar tidigare..
Nu är de då drygt 9 timmar kvar av detta arbetspass så nu känns de lite bättre.

            



De blev bollnäs och dollar igår, men inte blev de nå blommkrukor då heller :)
Max smaka då bra i alla fall så de var ju bra. Sen blev de till att åka och handla så de finns mat hemma oxå, blev faktiskt en del nya saker som ska prövas! En hel del till grillen blev de..

I går kväll kom Matilda och Joel förbi, sluta som vanligt att Matilda blev kvar och Joel gick hem, för den som undrar vilka de är så är de grannen Steves ungar. Matlida trivs så bra med mig och hon har varit hos mig mycke då hon tyckte skiljsmässan mellen föräldrarna var jobbig. Så bra att hon kände sig lugn på något ställe just då. Men hon stanna inte över natten, jag skulle ju jobba idag och hon skulle till furuvik! Hon ser nog fram mot att börja ettan till hösten. Dessutom tycker hon att jag är en bra "extra mamma" så de finns hopp för mig oxå vad de gäller ungar..
Men men.. Skönt utan egna...

Vad kvällen har att bjuda på kan man ju undra.. Förmodligen inget alls... För de är inte de roligaste att åka bort då de nästan hunnit bli natt innan allt är klart med djuren på kvällarna. Å just nu har de varit en period då nästan inte någon har haft tid att hälsa på heller. Alla har väl haft så fullt upp med avslutningar hit och dit och så har väl många fullt upp med de mesta vad de verkar som.. Många har ju fått skattepengar oxå så de gör nog sitt till oxå. Å sen jobbar ju jag då de flesta är ledig så de är inte lätt att umgås med folk ibland...

Jag toklängtar efter semesten nu, vill bara slappa och ta de lugnt, bada och inte ha nå tider att passa. Bara se till att djuren mår bra å sen bara göra de som faller en in, blir så trött på alla måsten ibland. Tänk att bara åka iväg ensam, ingen som vet var man är, ingen som vet vem man är, inga måsten!! Bara en par dagar åtminstonde!! Skulle vara så skönt att riktigt bryta alla dessa rutiner som man har år ut och år in, men bara för en par dagar, sen skulle djuren dra mig hem igen... Apotin mest då, hästarna skulle jag klara mig utan någon dag till för jag vet att dom har de bra på bet och trivs där, men Apotin skulle nog sakna mig och jag han alldeles för mycke :) Kanske får ta med han då?? ;)

Nu kallar jobbet, sista rycket, längre än vanligt men ändå sista...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0