Ny vecka, v 45...



Allt flyter nu på prima med katterna, Vide och Findus har sovit nere i sängen i natt, så mysigt så..
Skrållan gick ut igår kväll och har inte synts till alls idag, får väl ut och leta henne ikväll.
Hon brukar ju alltid ligga ute under vebo golvet och trycka och ändå inte komma då man ropar för sover hon så sover hon, då vill hon inte bli störd.
Tog in mitt dressyr spö som leksak till katterna igår och de var uppskattat. Strumpan blev som en unge och skulle ha den för sig själv!!



Vad de gäller hästarna så fick Sissi & Tepee en hösilars bal igår, tyckte de var passande att börja med de nu när graderna ligger runt noll. Sen så har vi bra uppsikt över dom nu de närmsta dagarna då vi jobbar mot varandra några dagar igen. I morgon är jag ledig så då ska vi försöka ta en ridtur på dagen.
Undrar bara var man ska rida, lillbo vägen är ju hal fläckvis men de ska nog inte vara några bekymmer.



Flocken är väldigt lugn och harmonisk, allt flyter på bra där och Nickan har inte några känningar av sin fång, var lite orolig att hon skulle markera nu när de blev så hårt och ojämt i backen men de har gått bra. Skönt!!
Örly och Flinga växer och frodas, ska bli spännande att se vad de blir av dom framöver, Flinga är ju så väldigt grov!! Skulle kunna tro hon är hingst nästan, men hon har ju en grövre mamma än Örly åxå.



Nu är de rast på jobbet, jag Lena & Birgit  som jobbar ikväll, skönt de. Alltid roligare att vara på jobbet om man jobbar med någon man trivs med! Kan bli väldigt tungt annars...


Detta träd tyckte jag var skit mysigt!!!
De ska våra kära katter få av matte :-)
Något att sätta klorna i och leka med, lär väl inte vara lika fint efter några veckor då 6 katter har härja i de.
Å eftersom hela rummet nere är fullt av troll, över 100 st så kommer detta träd att få stå nere i vardagsrummet, gör sig nog bäst där.
Hoppas de är lika mysigt i verkligheten som på bild bara! ibland blir man ju så besviken...
Bara vänta på att de kommer, första gången jag beställde tog de ju över 3 veckor innan sakerna kom och andra gången gick de som tur var lite fortare, vill ju ha de så fort som möjligt.
Dusty ska få en ny grimma hon åxå, den hon har är ju en fölgrimma igentligen men nu ska hon få en i rätt storlek, mini shetland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0