I love platåskor!!!



Då var dom här å sitter på min fot...
Dom här skona har jag efter mycke om och men vunnit på Tradera! De fanns från början i Falun, jag hade högsta bud till slut minuten och då kom en **** och bjöd över i slut minuten och jag hann inte lägga ett nytt bud för tiden var ute! Skona åkte upp till norra Norrland, Kalix eller vad de nu var. Men si **** kunde inte ha dom och dom kom ut på Tradera igen. Denna gången stod jag som vinnare då tiden var slut. Tur i oturen hade jag för denna gång kosta dom 540 med frakt mot för 675 första gången. Synd bara att de inte hann komma nå skor innan båtresan för då hade jag velat ha dom!!! De flesta frågar, när ska du använda dom?? Ja jag kan ju ha dom när jag inte når upp till högsta hyllorna i köksskåpen ex ;-) Jag har alltid älska platå skor och har nu ett ex antal på lager!

De är kallt, alla fall om man heter Atlas! Han vill inte vara ute alls, ut och gör hälften, in och ut igen och göra andra hälften. I morse lyckades han skita 3.e gången vi var ut. Annars brukar de alltid hända första gången. Men de är -20 och jag skulle inte heller kunna skita i den kylan så länge de inte blir akut...

Nu är 4/7 kvällar på jobbet gjord, bara 3 kvar! De går bra att jobba mycke om man jobbar med rätt folk! Värre att jobba med såna som tar all energi av en med allt gnäll som vissa kan göra.. tänk om man fick plocka ihop de man trivs bäst med och bilda sig en egen arbetsgrupp!! Vad bra jobbet vore då!!

Nu ska jag ut och packa foder och fortsätta med vatten. Baljorna har varit in på upptining och nytt vatten ska i. Idag har både Sissi och Tepee varit unghästar igen och galopperat som tokar!! Här om kvällen var de oroligt hos de stora, fick förklaringen dagen efter när jag gick med Atlas i skogen, en ensam älg hade vandrat runt mittemot hästhagen så de var väl den dom blåste upp sig för...

Kommentarer
Postat av: Ingela

Kul att du fick stövlarna.Kommer att passa dej perfekt.Du kan väl ha dom när du kommer i jul.;)

2010-12-08 @ 17:58:31
Postat av: Linda E

haha jag har aldrid tyckt om platåisar så här är min spontana kommentar när jag såg dom, GUUU va fula!!

Men du vet ju hur jag är..Har ju alldeles nyss lärt mig gå i högklackar utan o bryta foten..

Hoppas allt e bra me er!

/Linda

2010-12-08 @ 18:24:29
URL: http://www.trollans.com
Postat av: Snea

Jag följer din blogg ibland, fortfarande så du vet :-) Coola skor må jag säga. Snygga!!!!!!! De klär dig nog bra. Och det där du skrev om egen arbetsgrupp... jaja.. du vet vad jag tycker :-)

2010-12-10 @ 00:08:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0