Dagarna som gått...



Lördag kväll när jag sluta jobbe åkte jag hem och fixa djuren, Malin och hennes mamma var ute på Safari så dom kom in och kolla på Atlas på nattkröken.
Söndagen hade jag c-tur på jobbet, börja alltså kl 13.00-20.30.
Hann med att ta lill flocken till ån så de fick luncha där, Tomas fick ta och stänga in dom senare. Anna kom förbi en snabbvända oxå innan jag skulle jobba och hon tyckte Atlas hade växt =)
När jag kom hem tog vi Atlas med på en bil tur och en promenad i skogen i homna, senare på kvällen blev de Fjant, Flinga, Örly och Jenka som fick komma på stall en och en och bli riktigt borstad och mysa lite.
På med kusmedel och gå igenom man o svans!
Varit mycke Sissi o Tepee på slutet nu iome att de har muggen.
De hinns inte med så mycke mer på kvällarna när jag jobbat så de var bara att göra kväll.
Idag måndag släppte jag lill flocken vid ån direkt i morse iställe för att ge dom frukost.
Sen kom mamma upp, hade gått någon timme så ser jag Turbo smitit in i beteshagen så mamma och jag rev bort tråden och stolpen som delat av så nu går dom i beteshagen några timmar per dag tills vidare. Så idag har de bara fått hö på kvällen.
Alla små är avmaskade idag eftersom de blir nytt bete nu då.

Atlas har även lekt med Saga o Joline idag, samt gått en liten promenad med dom, han är förtjust i dom båda, gör allt för att dom ska se HAN!!
Nu ikväll tog vi en liten biltur upp efter rävafly och gick en bit där uppe.
Han är otroligt duktig på att gå i koppel när vi kommer på nya ställen!
Lite värre när vi ska gå från gården, då vill han gärna vara hemma =)

Nytt bevis på att Atlas växer och blir stor har vi fått idag, samt bekräftelse på att han är ganska smart, han har nämligen lärt sig att klättra upp i SÄNGEN nu =)
Även första mötet med Kurt har skett idag, Atlas har bara sett han i polen tidigare, men idag fick de alltså träffas, så nu är alla nya familje medlemmar hälsad på =) de var otroligt spännande!! =)

Kommentarer
Postat av: snea

usch va jag saknar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-06-08 @ 22:02:23
Postat av: Jennie

Men de var roligt att höra att du saknar mig Snea =) De samma säger jag till dig!! Men du ska veta jag är avundsjuk på dig som får vara hemma och slippa lekstugan på hingsten ;)

2010-06-09 @ 00:19:31
Postat av: snea

ja det är såååå skönt... fast jobbigare med barn egenligen, men slippa passa tider och allt runomkring som varit där nu..

2010-06-11 @ 15:46:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0