Söndag första advent...

Ja en stake har jag lyckats få upp iaf!!! Ingen advents känsla har infunnit sig alls, har liksom haft så fullt upp på senaste tiden så jag har inte hunnit med vare sig Blogga eller mycke annat.

I fredags var jag och Berit från jobbet på julbord på woxna herrgård. Börja ju mindre bra, strömavbrott när vi kom dit, ca 10 grader inne, maten inte klar, så de blev vackert till att vänta... vi som åkte i tid för att få komma hem tidigt på kvällen. Efter mycke om och men fick vi då maten, de fattades en hel del enligt min smak, ingen senap och ingen rödbetssallad, men mycket annat nytt att prova. Karln som har herrgården gick runt med jacka så då förstår ni hur inne tempen var!! När vi ätit klart och skulle hem höll vi knappt på ta oss ut, de hade blivit dubbelbokat från kommun sidan så 50 Pers stod och vänta på våra bord. Men ut kom vi och hoppas de andra fick plats! Woxna herrgård har ju som de flesta vet en lång historia bakom sig, de är ingen lugn herrgård, här har de hänt diverse saker de senaste 100 åren. Marita som jobbat där har mycke att berätta om allt som hänt. Hon skulle aldrig vara där själv säger hon... å många andra håller med henne. Dock märkte inte jag något alls...

Jag jobbar på tok för mycket just nu, detta ska åtgärdas nu. Mamma har lovat försöka hjälpa mig och passa djuren några dagar så jag kan lägga långturer på vardagar och gör undan lite tid så jag slipper iväg 6 dagar på rad osv. Tiden kommer bli den samma men mindre tillfällen att jobba. Så hoppas de blir bättre nu.

I övrigt händer inte mycket, de är motion av hund och häst och se till att allt flyter på så gott de går... Kylan har väl inte slagit in än, men runt 10 grader och mycket blåst har de varit de sista dagarna, så vattnet fryser och de är ett Bubbande och bärande på detta vatten!! Önskar jag hade en annan ordning så vattnet inte frös, men att fixa elbaljor vill alla Hagar har jag inte råd med.. Men något bättre är de när jag har lådor att sänka ner baljorna i iaf..

Nu blir de ut med Atlas i skogen, Matilda ska rida Fjant så vi ger oss ut i skogen en vända, se om Vide pappan också vill med!!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Visst är de bra med mammor i bland.;)

2010-11-28 @ 12:31:20
Postat av: jennie

Ja vist är de det... i morgon är ni fullbokad båda 2 ;-)

2010-11-29 @ 12:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0