Senaste nytt...

Ja de händer väl inte så mycket som är av värde att skriva om just nu egentligen.
I måndags var vi ner på byn och gick en vända med Atlas, kul för han att komma ner dit, vi börja med att gå in på mitt jobb och lämna halsband till Lotta, spännande där inne tycker han, massa med skor som han skulle vilja bära runt på! Sen gick vi en liten runda och stanna och sa hej till Anna och Jonas i deras nya lägenhet. Bra att socialträna lite i trapphus osv, killen får prova gå i trappor och åka hiss mm när vi är på byn.

Fixa hem en ny bal åt Lena oxå för någon dag sen, eftersom Tuva var hit i helgen igen prova vi nu att ställa den nya balen nära hagtråden i förhoppning om att Tuva ska stå utanför och äta av den i stället för att riva mina hagar! Rätt eller fel gjort vet jag ej med jag vill inte ha henne i mina hagar över huvudtaget så hoppas hon ger f*n i att försöka riva sig in nu! Vad skulle egentligen hända om hon lyckas få med sig någon av våra hästar och de blir skador eller ännu värre om dom skulle orsaka en olycka?? Men jag hoppas för våra hästars skull att detta gör att hon stannar utanför!

I natt har jag äntligen sovit!
Kan jag ju inte påstå jag gjorde igår natt....
Först var de totalt omöjligt att somna, sen fick jag lägga mig på soffan och lyckades somna vid 5 snåret, vid 6 tiden skulle slammer Nisse upp (läs Tomas) vet inte Vad har gör men inte kan han smyga så jag får sova iaf, sa åt han att vara tyst efter ett tag och faktiskt lyckades han en par minuter. Så går han ut och startar bilde och kommer in igen, ja si då börjar bilen spela Lars Kristers på nästan högsta volym!! Grrr, nu börjar mitt tålamod tryta vill jag lova, min kl ringer ju 7 och jag hade bara sovit en timme! Halv 7 äntligen blir de tyst... 5 i 7 kommer mor som ska vara djurvakt eftersom jag själv skulle ha 13 timmar på jobbet...
Börja kl 9 igår, helt ok tur att starta dagen med, de var de städtur fram till kl 4 och sen börja på kvällsjobb direkt efter. Vi hade en väldig tur igår, bara 6 städningar på hela dagen! Stor skillnad mot för 7 eller 8 de. När jag kom hem vid 22 tiden igår hade Tomas varit snäll och gjort mat, sen var de bara på med kläderna och ut och göra natt med kaniner och hästar. Kan ju erkänna att jag sket i att mucka igår kväll, tar ju sin tid att packa foder och vattna samt gå igenom djuren ändå. Helt fantastiskt skönt att komma i säng i tid och somna vid halv 1 ;) å sov ända till halv 4 å så lyckades jag somna om en gång till och sov till 6, å Trot eller ej men jag somna om igen! Sov till halv 9!! Alltså 3-0 till mig mot sömnen denna natt!!

NU ska jag ut och bära in ved, kan inte förstå att vedlådan alltid blir tom så de måste in ved på förmiddagarna... Mer foder ska packas och vatten fyllas... Atlas ska ut på promenad och mat ska i magen, så lika bra jag sätter fart kanske?? Jobbet nalkas ju ikväll igen så lika bra att få de gjort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0