"mamma, varför gör du mig illa?? ;-("



JA fy vad hemskt, mamma, varför gör du mig illa undra nog liten bäbis igår när de var dax för första vaccinet!
Riktigt hjärtskärande att behöva plåga de små liven....
De gör ju ondare att ge sitt barn spruta än att ta den själv!!
Nikolaj är drygt 3 månader nu och har ökat på till drygt 5 kg, han har växt "mycke" nu på slutet så hans kurva pekar lite uppåt nu, förr har de varit en jämn kurva.
De har varit besvärligt sen sprutan, gnäll, grin och skrik. Varit trött men ändå bara tagit små tupplurar och sen vaknat och gallskrikit.
DE som varit så skönt nu på slutet med en bäbis som skrikit "normalt" mycke och inte timme ut och timme in, men nu blev de smakprov på de igen.
Nikolaj är en explosiv pojk, från att vara världens gulligasste flin kille till att vara förbannad tar de 1 sekund ibland.....
Men både jag och Tomas är ju "hetsig" av oss när nå ska ske. DÅ ska de ju ske nu och inte sen!
Är väl bara kolla på när vi snickrat bla.
SÅ att kräva annat av sonen är nog omöjligt ;-)




Första snön har ju kommit, samt regna bort och gjort Älmeskullen till isgata. Typiskt nog frös hagarna på när de var som värst buckligt, sen ishalka på de har gjort de lite besvärligt åt små hovarna!
Kraftig blåst har vi oxå hunnit med, vet inte riktigt vad som blåst bort men brukar alltid försvinna massa. Sett lite från varan SOPvagn lite här och där när jag varit ut och gått. Samt att jag fått hämta hem hinkar.

Nä nu hoppas jag att Nikolaj återgår till sitt vanliga jag innan natten. De blev väldigt blött att sova i natt när han grina till och från för då läkte mjölken mer än vanligt.... Stackarn....

Kommentarer
Postat av: Linda E

Ja visst känner man sig som världens elakaste? men du blir härdad efter några ungar ;o)..Ja det finns o brås på,hälften av dig o hälften av Tomas, det blir full pott de!

Då kan jag ge dig ammningskuporna då, har nästan en hel kartong efter Martin kvar.

Hoppas allt e bra annars.

2011-11-30 @ 21:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0