Dålig Bloggerska...



Ja jag har verkligen blivit dålig att uppdatera här...
Blir liksom inte av bara...

Hugo-Lina fick åka till de evigt gröna ängarna i helgen, hon börja ju bli mager och dålig i mage och tänder för ett tag sen. Men hon var tydligen yngre än vi trodde så vi gav henne en chans till. Men de går fort utför med kaniner, märks tydligt på just skiten som blir korvar iställe för Pluttar. Dock äter de ju ofta vad man ser men de blir helt enkelt för lite. Hon blev tunnare och tunnare och med tanke på de blir kallt ute nu så skulle hon inte klara av att hålla värmen alls... Så jag hoppas denna snälla kanin har de mycke bättre nu!!

Wilma rider Tepee en par gånger i veckan, små hästarna kommer ut en vända då och då. Flinga fick lite pyssel igår, jätte bra att någon annan än jag sköter med henne oxå för Hon e ju inte van någon annan.

2 av Strumpans ungar har flytta nu, hoppas allt flyter på i de nya hemmen!! De finns 1 tjej kvar om någon skulle vara sugen.

Nikolaj växer, 4040 gram väger han nu och e drygt 2 månader. Han växer sakta men säkert, följer sin kurva. Han har fått en talang som mamma inte riktigt gillar, skriket!! De är ju mycke trevligare de dagar han e glad och pratar! Men vissa dagar duger inget annat än tutten, han blir totalt övertrött, somnar till någon minut och sen är de livat igen. De har då löst sig med bil oxå, vitaran blir kvar tills vidare då Tomas helt enkelt tog bort hela airbag paketet, så nu ligger de i vedbon, blev mindre strul än att koppla ur den eller än värre den på Saab.en. Dock får ju inte hela familjen plats, men Tomas åker bra bakom galler med atlas ;-)

Nu är de dax för annat, en liten snabb uppdat blev de iaf...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0