uppdatering...

Nyfiken i en strut har tydligen varit in idag igen...

Som vanligt händer massor här fast inget skrivs här längre...

Suzukin är till salu fast de är med blandade känslor faktiskt!
Gick de åka mer än 2 i den har jag aldrig sålt den. Vist kan jag göra person bil av den igen, men de blir så dyr skatt då så de skulletill å med vara billigare för mig att ha 2 bilar helt enkelt och ha suzukin kvar som lastbil...
Å typiskt när jag väl bestämt mig så har jag hittat ny bil å så klart bara för de mest verkar solochvårare som letar bil just nu...

Idag har "ny" stallet blivit målat och tömt på spån samt uppfyllt med nytt spån. Tomas har härva ridbanan och Sen provred wilma lena en sväng där och Sen red även Jossan där men hon verkar ha oturen med regn varje gång så de blir kladd mest.

NU jobbar jag bara 2 veckor till innan semester, sen ledig och efter de så jobbar jag bara 2 veckor innan jag går på mammaledigt igen!!

Nästa helg är de utställning igen, örly och bianca somska med. Bianca får tydligen möta de som hon mött tidigare, så alltså är de tredje platsen vi strävar efter igen då ;(
Örly kommer möta fina killar så med hans "icke godkända" pappa så är de kört även där gissar jag...
Hoppas ju domaren ser några fina sidor och ger poäng efter hans utseende för dagen iaf.

Husvagns f*n är nu Besiktad 4 gånger utan att gå igenom, less blir vi, å husvagnsservice har inte tid förän augusti, hade de varit lika bromsar som på transporten ha Tomas inte haft såna här bekymmer, men nu är de några andra. Så om vi ska ta och lämna in den blir de ingen semester resa för oss i år då, å BESIKTA i slutet på augusti typ lockar väl inte jätte mycke, då är de lika bra att vänta till våren iställe kanske? Får åka här hemma och hålla tummen att polisen inte stoppar oss :-)

Nikolaj har börja på att vägra sova på kvällarna, tar tid innan han slappnar av, sen kan han ställa sig i sömnen och vaknar och gallskriker. Men somnar om ganska lätt ändå som tur är. Men jag behöver en 2-3 timmar på mig att somna både när jag lägger mig och när Nikolaj har vaknat. Detta resulterar ju i att de inte blir många timmar sova per natt för min del, önskar de blev en par timmar till när de är massa delade turer och heldagar på jobbet, men men.. småbarns tiden ska väl kännas oxå.
Sist jag sov länge än 5 timmar var i mars i fjol när jag var gravid och 40 grader feber, då sov jag 2 nätter!!
Men tro nu för allt i världen inte att jag klagar och gnäller, för de gör jag ABSOLUT inte även om de kanske uppfattas så.
Men nej, jag är van, har haft sömnproblem senaste 20 åren ungefär, för de börja ungefär när jag var 13-14 år och vissa korta perioder har även jag sovit bra!

NU ska jag ut och se hur xacamo och lena reagerar när de är "nytt" i stalle, samt hämta lillflocken från bete, mata hästar och kaniner...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0