skit piller!

Jo jag känner igen biverkningarna sen sist.... Mår som ett As av medicin, en halv timme efter man svalt skiten smyger de sig på! Yr och snurrig, klen och halv skakig, å spyn i halsen!! Så känner jag mig ca 1 dygn, sen lättar de, men si då ska jag stoppa i mig mer :-( När man mår så bra som gravid ska man stoppa i sig massa skit och må piss... Iaf så har Izor fått träffa brudarna och gått en liten promenad med dom, lte svårt att bara gå för mig nu då de blir kraftiga sammandragningar även denna gång, bättre att gå och lulla i sitt eget tempo med lös hund och barn som man kan stanna och visa en massa på vägen nu. De blev en hööks beställning idag, jag slog på och köpte en stövelknekt för 49 kr, har länge buda på en sån på tradera men alltid blivit överbjuden då jag är för snål ;-) men nu ska jag ha en då strumporna blir så skitig av all lera man får på sig när stövlarna ska av!
Lena, Nikolaj och Izor, synd på bild kvaliteten...
Tandläkare Forsberg undersöker tandlossning.... Hästarna, Bianca skiter ner sig varje dag, får spola mellanåt, vet ej om de är att hon inte vant sig vid fodret än eller av mängden. Hon var lika i fjol höst. Får mag&tarm så e hon bra men så fort jag prövar hoppa över så är hon lös, eller lös och lös, de runt omkring är som vatten men de är kulor ändå. Dusty har fångbekymmer vänster fram igen :-( fått medicin hon oxå nu ikväll. Se om dom 2 helt enkelt får flytta ut och få banta lite. Båda är tjock och rund neg äter nog lite mer än de bör göra. Annars verkar övriga ute djur vara ok. Nu när hästarna får så pass mycket mat så är de inte jätte panik att äta när näten fylls på. Första tanken när de inte äter är ju att de är sjuk! Men de ser pigga och Lortiga ut ;-) Sen hämtar dom någon tugga ibland och går iväg en sväng igen. Ikväll var de Flinga, örly, ädla och Dusty som inte var så sugen, de verka hellre vilja ha Xacamos träd som han fick, men husse lova Lill flocken skulle få eget i morgon.
Hur ska man kunna sova med dessa snarkare till sängkamrater man har?? Izor går de liksom peka på eller snurra på med husse är fan tung och tipsar i ryggläge hela tiden! Pröva sparka han i golv kanske? ;-) Nu blev de ett väldigt dötråkigt och ointressant inlägg, men de blev ett iaf....

Kommentarer
Postat av: Linda E

Haha, sopa i för honom ;o) Det gjorde jag med Marko en ggn, han vakna o fråga varför jag slåss?? så hårt...Ja du kanske för att du drar värre lass än en ardenner....Vad är det för värden som är dåliga då? Kan du inte dricka blutsaft ell dylikt?

Svar: De är dåliga depåer, elektrolyterna som ska vara över 20 ligger på 10, själva blodvärde är lågt med, men inte akut riktigt. Låg på runt 130-140 med Nikolaj och drygt 100 nu.
Jennie

2012-11-22 @ 00:09:02
Postat av: Anna

Haha senaste två bilderna på Tomas har han varit bakom galler ;) Ja skit piller inte lätt när man ska få allt att fungera i kroppen :/ Kramar

2012-11-23 @ 08:07:20
URL: http://nogg.se/AnnaSall

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0