bloggtorka...

ja efter att knappt skrivit några inlägg alls egentligen under våren och sommarn så kanske de börjar bli dax att skriva något?
Men känner att de senaste 10 månadernas inlägg iaf varit ytliga och inte gått in på mycket detaljer om något egentligen...

å nu är nog de mesta ja tänkt skriva om ändå bortblåst!



Får har vi skaffat!!
Tepee lyckas ju inte hitta något kompis som är snäll nog att bo med honom och tanken om får har funnits flera år då de finns massa sly och annat hästarna inte äter på marken våran.
Så hitta ja värdens mysigaste annons om snälla och jätte Tama får så ja svara och på en vägen är de, Ulli, Mala och Kajsa heter dom.
De gick väl inte helt smärtfritt när de flytta hit, dom var snälla och så men hästarna blev helt galen! Tepee höll sig på bete över 2 dygn men följde med mig och kolla på dom då de gick i egen hage först, men så fort ja släppte drog han i full fart.
Shettis tjejerna åt inte sin frukost förrän på kvällen och Lena har blåst och varnat, sprungit och knappt ätit hon heller och då är de verkligen farligt ;-)
Till slut Tvångs stängde ja in Tepee i vinter hagen på 4.e dagen och han gav sig äntligen, så på 5.e dagen redan släppte ja ihop dom med honom helt och nu funkar de fint. Fåren har trots allt gått med häst hela tiden tidigare.



fick iaf några skapligt fina uppställda flickor på bild tack vare fåren <3

Utställning för Fjant och Örly står på tur nu, om 2 veckor är de dax! ingen som har ett garage med varmvatten ja kan få hyra så ja kan bada killarna innan??
Vet hur kallt och tråkigt de är att bada ute i slutet av oktober även fast man har varmvatten....

Så växer mina fina pojkar oxå, Nikolaj växer sakta i sin fart och Alexander i rasande tempo så snart är de väl lika stora :-)

möblera om och leka med vatten är grejer de!















å staket blev de runt gården oxå, blir lite svårt att springa åt olika håll för mig när ja är ensam hemma med 3 grabbar! tur nog är de bara 2 som går åt olika håll i år varav 1 lyssnar skapligt men nästa år är de ju en till på 2 ben som förmodligen går.




En Toyota blev de på gården å, en rav4 som alla säger ska vara så bra så bara hoppas alla har rätt nu då. helt klart priset som gjorde att ja köpte den. har ju saknat dragbil oxå så 4x4 hjulsdrift här ute på landet är ju välbehövligt många gånger oxå. nu ska ja bara hitta nå däck till den oxå för de var dåliga däck på.

Nä nu får detta inlägg duga för ikväll, har nyss ångbasta på de är varmt nu. men alla sover så ja lär väl oxå passa på innan Alexander vaknar och ska äta, tuttegrisen våran....







Kommentarer
Postat av: Linda E.

Kul att få se/höra från dig !
Vill du ha fler får har jag två st jag kan sälja...
;o)
Behöver du däck så kan ju Marko fixa ,dom har alla grejer för däck på garaget nu och är billig..
Jag funderar på o stryka nästan, har ju inte hunnit dona med pållarna men är väl tvungen, ungarna har planer på utklädnad dom...

Svar: Stryk din svart/vita du så de minskar lite motstånd så vi har chans på segern :-P ungarna kan visa mina i maskerad klass! däck beställde vi igår, orka inte ringa runt och höra pris så de blev nätet.
Jennie

2013-10-10 @ 09:51:50
Postat av: Linda E.

Haha, du säger det, är nog ingen fara , mina är inte i superskick så det är nog lugnt, Verkade han o Farris igår och frisserade det lååånga skägget...

Svar: Är de skägget de sitter i kanske ja ska prova klippa en gång å då ;)
Jennie

2013-10-11 @ 11:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0