utställnings dax...

fredagen började vi med en dusch, försökt som vanligt ragga dusch men kan som vanligt säga att de gick inte :-/ tråkigt tråkigt..
men de gick bra att duscha ute, var 19 grader varmt mot husväggen och varmvatten kopplat inifrån och med hjälp av Keeley så hann dom bli rena i tid.
dock kände ja mig lite stressad, inte kul att börja sent och fundera på om de ska hinna torka eller inte!


lördag morgon lastar vi och åker till söderhamn, extra kul att bilen blev full. Lena följde med och gick med Fjant i ringen, Keeley var med och fota, å vilka kort de blev! Matilda och Wilma var med som hjälpredor så allt flöt på kanon.
Fjant visar sig vara en klippa att ha med sig, lugn och gör inte så mycket väsen av sig....



Örly var mer taggad eller uttråkad denna gång, gick inte få han att varken stå still eller lugna sig, knuffig och buffig, ruska av sig grimman osv...



Örly gick och blev andra bästa valack och Fjant kom 5.a.
är jätte nöjd med Örlys placering och kritiken var ganska bra den med och siffrorna var totalt katastrof! inte bara för mig utan för de flesta...
endast 10 hästar fick 40p eller mer så domaren var tuff och svart och fux va de enda som fick bra poäng av henne. så ska de visas mer för henne så blir de jenka och ädla då eller Ärnst, Dilba eller Bianca..
besviken över siffrorna fick vi iaf lite plåster på såren när trollungarna kasta godis till publiken i maskeradklassen :-)

nä de var lika bra att åka hem, å grabbarna blev nöjda dom med. skulle knäppa bättre kort på nya grimmorna som ja för övrigt tycker är cool men blev något halv dåligt iaf...





borta bra men hemma bäst tycker pojkarna... å ja kommer lägga upp båda kritikerna och poängen i egna inlägg sen med kanon snygga kort! är ju inte alla utställningar man har med en egen proffs fotograf! stort tack till keeley och lena samt Matilda och Wilma!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0