Tyvärr....


Fick den här lilla tjejen bli en ängla katt igår endast 7 månader gammal...
Ett jätte svårt beslut att ta men hennes första 6 veckor i livet gjorde att hon inte lät sig luras av oss människor....
På de 6 månader hon bott inne med oss har jag endast lyckats ta på henne en par gånger utan att hon var:t livrädd, de har inte gått lyfta henne en enda gång heller. Å trots de så har hon alltid varit med och varit social men då med några dm avstånd.
Inte en seriös människa har svarat på henne på annons... Å med tanke på att skrållan inte längre orka med en kattunge och inte våga gå på lådan och satt sig nere några gånger nu och jag verkligen pressat henne och försökt hålla henne osv så har hon tyvärr sagt ifrånmnågra gånger nu så beslutet var oundvikligt nu...
Med risk att barnen skulle tränga in henne i ett hörn eller så och bli anfallen, att hon börja bli könsmogen och inte gick ge piller så tror ja trots allt att de bästa beslutet är taget....

Dock är hon saknad trots allt, för hon var egen, men rolig ändå, ja får helt enkelt glädja mig åt hennes 4 syskon som trots allt fick bra hem och blev tama katter... Å många tårar har de kommit för ett litet liv är trots slut pga mig!!





Förlåt tjejen, hoppas du har de bättre där du är nu <3

Kommentarer
Postat av: Linda E

inte behöver du ha dåligt samvete inte, du har ju tagit ditt ansvar som djurägare.Vem vet hur det blivit om hon kommit till fel hem el tex klöst nån av killarna i ögonen...Kram på dig!

2014-02-18 @ 12:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0