Gott nytt år!

2013 redan till ända, året som fick en annorlunda start med ambulans turer, inläggning, röntgen hit och röntgen dit, ul nu och då och extra mvc besök så ofta som varannan dag, Bollnäs fredag, Hudik söndag, en graviditet som måste avbrytas och de bästa av allt den lilla sonen som viste att han måste ut tidigare och kom med 35 minuter till godo helt på egen hand :-)
Att även denna förlossning slutade med operation och Tomas åter igen fick sitta med en nyfödd son 3 timmar och vänta är de helt egen historia!
Men besöken på sjukhuset var inte färdig, många besök fram och tillbaka både i Hudik och Bollnäs, återbesök hit och återbesök dit!
Men vid ett av de sista besöken sa då äntligen läkaren att ja skulle åka hem och fortsätta vara frisk!
Efter alla dessa undersökningar som gjordes så måste ja bara säga att vilken sjukvård vi.trots allt har, nu var ja ju gravid när allt börja med men även efter så har de verkligen gjort de dom kunnat.

Så nu sitter ja här med de 2 finaste sönerna ja någonsin kunnat få och blickar ut över 2014, kan de bli de stora förändringarnas år??
Kan de vara de år då sista pusselbitarna faller på plats eller är de året man kommer minnas som att man gjort något man sedan kommer få några?
Den som lever får se...

God fortsättning till er alla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0